Slide background
Slide background
Slide background

Medic Spa

We make you feel better.

Onze masseuses hebben jarenlange ervaring in het masseren van verschillende gasten met ieder zijn eigen wensen, verwachtingen en problemen.

Voor iedereen die naast reguliere medische behandeling behoefte heeft om beter in contact te komen met het eigen lichaam hebben we MedicSpa Treatments ontwikkeld.

In Dayspa hebben we een holistische benadering van onze massages. De staat van je lichaam beinvloed je geestelijke gesteldheid en omgekeerd.

Wij zijn geen artsen en kunnen geen ziektes genezen. Maar we zijn wel experts op het gebied van massage en kunnen je jezelf beter laten voelen. We proberen samen met jou nieuwe kracht te vinden waardoor je lichamelijke, of geestelijke uitdagingen beter aan kunt. Door genoeg tijd in te plannen voor een uitgebreide consultatie creëren we een persoonlijke sfeer waarin elke gast zich op zijn gemak voelt om met ons te delen wat belangrijk is. We nemen uitgebreid de tijd om de behandeling door te nemen en maken samen met onze gast een behandeling op maat waarbij discretie in elke vorm voor op staat.

We doen er alles aan om je even uit de waan van de dag te halen, zodat je echt optimaal kunt genieten.

 • Wellness bij Autisme

  Wellness bij Autisme

  Qigong zintuigen massagetherapie is speciaal gericht op de behandeling van autistische kinderen. Gebleken is dat, als deze techniek structureel wordt toegepast bij kinderen die net gediagnosticeerd zijn, zij zich beter ontwikkelen op verschillende gebieden.

    165

   

 • Wellness bij Burn Out

  Wellness bij Burn Out

  Het herstellen van een burn-out heeft tijd nodig en daar kan een massage op regelmatige basis heel goed bij helpen. Het geeft je nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam. Een massage verlaagt je stress en verhoogt je energie.

    165

   

 • Wellness bij Migraine

  Wellness bij Migraine

  Om hoofdpijn te verlichten kunnen verschillende punten gemasseerd worden.Met acupressuur en acupunctuur worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en pijnklachten aanzienlijk afnemen.

  165
 • Wellness bij Depressie

  Wellness bij Depressie

  Massage is een goede manier om fysieke klachten bij depressies te verlichten en het algemeen welbevinden van de mens te bevorderen. De spanning zet zich vast in de spieren, vooral in de schouders en nek wat tot spanningshoofdpijnen kan leiden.

  Massage stimuleerd het parasympatisch gedeelte van het zenuwstelsel en helpt je lichaam om zich te herstellen, tot rust te komen en om stress, spanningen, stemmingswisselingen en angsten te verminderen. Allemaal symptomen die kunnen voorkomen bij een depressie. Door massage neemt de aanmaak van cortisol en noradrenaline af, waardoor men zich rustiger en evenwichtiger voelt.

  Verder zorgt een massage voor het toenemen van serotonine en endorfine een lichaamseigen pijnstiller die ook voor een geluksgevoel zorgt. Aanraking bij massage stimuleert ook de aanmaak van oxytocine, dat voor een gevoel van geborgenheid en rust zorgt. Oxytocine heeft niet voor niets de bijnaam het knuffelhormoon.

    165

   

 • Wellness bij Kanker

  Wellness bij Kanker

  Bij Oncologie massage wordt de massage aangepast aan uw wensen en afgestemd op uw klachten en conditie. Hierdoor raakt uw lichaam niet verder uit balans, maar ontspant. Door kennis van de ziekte, de behandelingen en bijwerkingen daarvan, kan de door ons opgeleide massagetherapeut u een optimale ontspanningsmassage geven.

  Vaak ervaren mensen met kander aanraking alleen nog maar om medische redenen. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in het lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen.

  Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Het kan in alle fasen van het ziekteproces gegeven worden: voor, tijdens en na de behandelingen, en ook in de palliatieve/terminale fase. Ook ziekenhuizen bieden steeds vaker massage als complementaire ondersteuning bij kanker aan.

    165

   

 • Wellness bij Dementie

  Wellness bij Dementie

  Wellness for Dementie biedt aangepaste massages en ontspanningsbehandelingen voor mensen met dementie in alle stadia van de ziekte.

  Onze opgeleide wellness-professionals begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het omgaan met dementie en bieden speciaal aangepaste behandelingen om mensen te helpen ontspannen en genieten van de voordelen van aanraking en ontspanning. Door middel van massages en andere wellness-behandelingen laten wij mensen met dementie opnieuw contact maken met hun lichaam en emoties, wat kan helpen om symptomen van angst, depressie, vermoeidheid en pijn te verminderen. Hoewel de behandelingen niet genezend zijn, spelen ze een belangrijke rol bij het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven van mensen met dementie.

  Onze wellness-professionals zijn getraind om mensen met dementie zacht en respectvol te behandelen en om hun specifieke behoeften en voorkeuren te respecteren.

    165

   

   

 • Wellness bij Zwangerschap

  Wellness bij Zwangerschap

  Bij een Hydrotherm massage ligt u op uw rug op een met warm water gevuld matras. De warmte en het comfort nemen direct al de spanningen weg. Grotere ontspanning wordt behaald door het feit dat je niet hoeft te draaien tijdens de behandeling. Deze massage is uitermate geschikt voor personen die slecht op hun buik kunnen liggen en toch willen genieten van een lichaamsmassage..

  165
 • Wellness bij Rugpijn

  Wellness bij Rugpijn

  Bij een sportmassage staat het herstel van de spieren voorop. De doorbloeding wordt op gang gebracht, de stijfheid wordt aangepakt en de knopen (a.k.a triggerpoints) worden behandeld. Het is een stevige massage die zowel prettig als gevoelig kan worden ervaren.

  165

   

 • Wellness bij Sport

  Wellness bij Sport

  Bij sportmassage staat herstel van de spieren voorop. De doorbloeding wordt op gang gebracht, de stijfheid wordt aangepakt en de knopen (a.k.a triggerpoints) worden behandeld. Het is een stevige massage die zowel prettig als gevoelig kan worden ervaren.

  165

   

The products we use

comfort zone logo Gray 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. [ comfort zone ] draagt zelfs het prestigieuze B-Corp keurmerk. Deze producten moeten duurzaam geproduceerd worden en minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Uspa Logo Gray
Uspa is een luxe en pure natuurlijke huidverzorging, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische parfums. Er wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën zoals lavendel, limoen of sandelhout die de producten niet alleen een heerlijk aroma geven maar tevens ook een functie uitoefenen.

certified b corp logo Big No Tag

CrualtyFree Gray

Plastic Bank 200x200

Ecocert

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up