Slide background
Slide background
Slide background
Ontspan met onze professionele massagebehandelingen bij Dayspa in Amsterdam
en geniet van ultieme ontspanning  is onze luxueuze salon.
Kies bijvoorbeeld voor een Bindweesel, De Stress, Ayurvedische, Zwangerschaps, of Cupping massage
Ontdek ons aanbod en boek nu!

 

Boek nu uw behandeling

 

 • All Inclusive 2h15 Massage

  All Inclusive 2h15 Massage

  Hét toppunt van ontspanning! Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd. Gewoon even aan niets denken en voel jezelf heerlijk tot rust komen. Na twee uur en een kwartier ben je weer als herboren.

    240

 • Pro Sleep Massage

  Pro Sleep Massage

  Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

    125

 • Authentic Cupping Massage

  Authentic Cupping Massage

  Door middel van glaasjes wordt je huid vacuüm getrokken. Cuppingmassage geeft, door de toegenomen bloedcirculatie, verlichting bij schouder- en nekklachten door stress, spanning, migraine en rugklachten.

    125

 • Thai Yoga Massage

  Thai Yoga Massage

  Een combinatie van yoga-strekkingen en drukpuntmassage. Tijdens de energieke massage draag je gemakkelijk zittende kleding en lig je op een zachte matras. Oneerbiedig wordt deze massage ook wel "Yoga voor luie mensen" genoemd.

    125

 • Fusion Stone Massage

  Fusion Stone Massage

  Een unieke lichaamsmassage waarbij we masseren met warme basaltstenen en koude marmerstenen. Hierdoor bevorderen wij je bloedcirculatie wat een pure vorm van ontspanning tot gevolg heeft.

    125

 • Pre-Natal Massage

  Pre-Natal Massage

  Je ligt op je rug op kussens gevuld met warm water. Zonder dat je op je buik hoeft te gaan liggen krijg je een complete manuele massage met warme oliën. Je krijgt voor even een gevoel van gewichtloosheid, waardoor je gemakkelijk kunt ontspannen.

    125

 • Deep Tissue Sport Massage

  Deep Tissue Sport Massage

  Intensieve bindweefselmassage die de bloedcirculatie van slecht doorbloede spieren verbetert. Stramme spieren als gevolg van bijvoorbeeld intensief sporten worden weer soepel.

    125

 • Ayurvedic Massage

  Ayurvedic Massage

  Deze holistische ontspanningsmassage met warme Ayurvedische essentiële oliën wordt helemaal aangepast op jouw Ayurvedische Dosha. Inclusief signature voetmassage en Indian Head massage.

    125

 • Balancing Meditation Massage

  Balancing Meditation Massage

  Focus op je Chakra energiecentra om stress te verminderen en je energetisch niveau te versterken. Deep Tissue en reflexologie massage worden gecombineerd. Na deze massage stroomt je energie weer zoals het hoort.

    125

 • Foot Reflexology

  Foot Reflexology

  Deze eeuwenoude Aziatische therapie - het aanbrengen van lichte druk op de reflexpunten op de voetzool - helpt de bloedcirculatie te verbeteren, ontspant het lichaam en herstelt de energiestromen door het lichaam. Hierna loop je op wolken!

    125

Your Most Relaxing Massages are Here!

Heb je een druk bestaan, veel spanning of stress? Dan is een massagebehandeling precies wat je nodig hebt. Tijdens de intake met je Purefessional wordt je massage naar je persoonlijke wensen aangepast. Na een uitgebreid voetbad en ontspannende voetmassage volgt een balancerende Indian Head massage en komt de rest van je lichaam aan bod.

Onze behandelkamers beschikken allemaal over een eigen douche. Handdoeken, slippers en een badjas liggen voor je klaar.

Kies je favoriete massagetechniek en ervaar hoe zowel je lichaam als geest tot rust komen.

The products we use

comfort zone logo Gray 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. [ comfort zone ] draagt zelfs het prestigieuze B-Corp keurmerk. Deze producten moeten duurzaam geproduceerd worden en minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Uspa Logo Gray
Uspa is een luxe en pure natuurlijke huidverzorging, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische parfums. Er wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën zoals lavendel, limoen of sandelhout die de producten niet alleen een heerlijk aroma geven maar tevens ook een functie uitoefenen.

certified b corp logo Big No Tag

CrualtyFree Gray

Plastic Bank 200x200

Ecocert

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up