Slide background
Slide background
Slide background

Als je op zoek bent naar een heerlijke manier om je gezicht te ontspannen en te revitaliseren, dan is de Kobido Deep Tissue Face Massage behandeling bij Dayspa Amsterdam zeker het overwegen waard. Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse techniek van Kobido en is gericht op het stimuleren van de huid, spieren en zenuwen van het gezicht.

De Kobido Deep Tissue Face Massage behandeling begint met een grondige reiniging van het gezicht om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt er een combinatie van oliën en crèmes aangebracht om de huid te hydrateren en te voeden. De eigenlijke massage begint met zachte aanrakingen en strelingen om de gezichtsspieren op te warmen. Daarna wordt er gebruik gemaakt van diepere massage technieken om de spieren en weefsels van het gezicht te ontspannen en te revitaliseren.

Een van de voordelen van de Kobido Deep Tissue Face Massage behandeling is dat het de bloedcirculatie in het gezicht verbetert. Dit kan helpen om donkere kringen onder de ogen en een doffe huid te verminderen. Daarnaast kan deze massage ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, omdat het de huid elastischer maakt.

Een ander voordeel van deze massage is dat het kan helpen bij het verminderen van spanning en stress in het gezicht en de nek. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het verlichten van hoofdpijn en spanning in de kaakspieren. Bovendien kan de ontspanning die de massage biedt ook bijdragen aan een betere nachtrust en algehele welzijn.

Bij Dayspa Amsterdam wordt de Kobido Deep Tissue Face Massage behandeling uitgevoerd door ervaren masseurs die de technieken van Kobido goed beheersen. Zij weten precies welke technieken en oliën het beste werken voor verschillende huidtypen en kunnen de massage aanpassen aan de specifieke behoeften van de cliënt.

Kortom, als je op zoek bent naar een ontspannende en revitaliserende gezichtsbehandeling, dan is de Kobido Deep Tissue Face Massage behandeling bij Dayspa Amsterdam zeker het proberen waard. Met de combinatie van traditionele Japanse technieken en moderne oliën en crèmes kan deze massage helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spanning en stress en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

dayspa-facial

 

Deze intensieve facial verstevigt en hydrateert je huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes in je gezicht. Laat ons zorgen voor een ontspannende ervaring die uw huid jeugdiger maakt.

€ 125

 

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up