Slide background
Slide background
Slide background

Voor een prachtige schone huid

Wat is het?

De Acne Relief Facial is een holistische behandeling die gericht is op het aanpakken van acne door middel van stressverlagende massagetechnieken en het gebruik van zuivere producten.

Waarom is het speciaal?

Deze behandeling onderscheidt zich door de combinatie van massagetechnieken en natuurlijke producten, die niet alleen de symptomen van acne aanpakken, maar ook de mogelijke oorzaken ervan. Hierdoor wordt een algehele verbetering van de huid en het zelfvertrouwen bereikt.

De wetenschap achter de behandeling

Wetenschappelijke studies ondersteunen de effectiviteit van massagetechnieken en natuurlijke ingrediënten bij het verminderen van acne.

Hoe werkt het?

De behandeling omvat zorgvuldige massagetechnieken die de bloedcirculatie stimuleren en stress verminderen. Daarnaast worden zuivere producten gebruikt die de huid voeden en onzuiverheden verminderen.

Belangrijkste ingrediënten of componenten:

Stressverlagende massagetechnieken

Zuivere en natuurlijke producten

Voordelen van de behandeling:

Vermindering van acne en onzuiverheden

Verbeterde bloedcirculatie en huidtextuur

Stressvermindering en ontspanning

Boost in zelfvertrouwen

Vergelijking met andere behandelingen:

De Acne Relief Facial onderscheidt zich door zijn holistische benadering die zowel symptomen als oorzaken van acne aanpakt, in tegenstelling tot veel andere behandelingen die zich alleen richten op externe huidverzorging.

De behandeling stap voor stap:

  1. Huidreiniging en voorbereiding
  2. Stressverlagende massage van het gezicht
  3. Aanbrengen van zuivere producten
  4. Diepe hydratatie en voeding van de huid
  5. Afsluitende massage en ontspanning

Duur:

De behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten. We reserveren in totaal 90 minuten om je tijd te geven om te ontspannen en te genieten.

Nazorg en Tips:

Voor de behandeling: Zorg voor een schone huid zonder make-up.

Na de behandeling: Vermijd direct zonlicht en gebruik milde huidverzorgingsproducten.

Tips voor thuis: Blijf goed gehydrateerd en gebruik dagelijks een zonnebrandcrème.

Boek nu   Geef kado

of bel  020 - 794 93 66

 Persoonlijke Ervaringen

"Na jaren van worstelen met acne, heeft de Acne Relief Facial mijn huid echt getransformeerd. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en mijn huid straalt weer!"

Anna Jansen

"Ik was sceptisch, maar na slechts één behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. Ik ben zo blij dat ik deze kans heb genomen."

Mark de Vries

Waarom Dayspa kiezen voor de Acne Relief Facial?

Kies voor de Acne Relief Facial bij Dayspa en ervaar de kracht van holistische huidverzorging. Onze behandeling maakt gebruik van Comfort Zone producten die je huid voeden en verbeteren. Onze ervaren therapeuten passen stressverlagende massagetechnieken toe, waardoor je niet alleen een stralende huid krijgt, maar ook innerlijke rust ervaart. Bij Dayspa geloven we in een totaalbenadering voor gezondheid en schoonheid, en de Acne Relief Facial is daar een perfect voorbeeld van.

Veelgestelde Vragen

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypes?
Ja, de Acne Relief Facial is geschikt voor verschillende huidtypes, maar we adviseren een consultatie met onze therapeut voor een persoonlijke beoordeling.

Zijn er bijwerkingen?
Normaal gesproken zijn er geen ernstige bijwerkingen. Mogelijk kan de huid tijdelijk wat roodheid vertonen, maar dit trekt snel weg.

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor zichtbare resultaten?
Het aantal benodigde behandelingen varieert, maar we raden meestal een reeks van 4-6 behandelingen aan voor optimale resultaten.

Kan ik make-up dragen na de behandeling?
We raden aan om de huid na de behandeling even te laten ademen, dus het is beter om geen make-up te dragen direct na de behandeling.

 

Ontdek jouw Stralende Huid met de Acne Relief Facial

Laat stress en acne achter je en stap binnen in een wereld van holistische verzorging bij Dayspa. Boek nu de Acne Relief Facial en geef je huid de aandacht die het verdient. Ervaar de transformatie en herstel van je zelfvertrouwen met deze doeltreffende behandeling. Jouw stralende huid wacht op je!

Acne

 

Volgens onze holistische visie worden in deze behandeling door stress verlagende massagetechnieken en zuivere producten, zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld.

€ 125

 

 

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up