Slide background
Slide background
Slide background
Men Hair Cut

Laat je knippen en stijlen door één van onze ervaren Top Stylisten. Een kapsel dat aansluit bij jouw wensen, imago en levensstijl. Onze Top Stylisten worden jaarlijks getraind door de absolute top stylisten uit Parma, Milaan, Berlijn, London en New York.
 
Wij zijn ook ’s avonds en op zondag open!

Haircut Man 63
Blowout vanaf 36

 

Men Color

In Dayspa dompelen we je haar in tot 93% natuurlijke kleuringen. We doordrenken elke haarstreng in quinoa, omega 3 en olijfolie voor een perfecte conditie van het haar, met een prachtige glans en kleurbehoud.

Permanent Color vanaf 87
Semi-Permanent Color vanaf 87
Re-Groth and Glossing vanaf 87

 

De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op mannen. Je huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl je heerlijk kunt ontspannen.

  125

Deep Tissue Massage

Intensieve bindweefselmassage die de bloedcirculatie van slecht doorbloede spieren verbetert. Stramme spieren als gevolg van bijvoorbeeld intensief sporten worden weer soepel.

  125

We maken gebruik van essentiële salie- en lavendelolie waarvan klinisch bewezen is ze helpen de gevoelens van stress te verminderen. De behandeling bevat Zweedse massage, deep tissue technieken, voetreflexologie en acupressuur om je stressniveau te verlichten.

  125

Verzorgende en zuiverende behandeling voor je rug, nek en schouders. Na een scrub, masker en dieptereiniging van je rug volgt een intensieve rug-, nek- en schoudermassage.

   125

Men Manicure

Een echte heer heeft verzorgde nagels. Boek daarom eens een manicure. Naast een uitstekende verzorging van je nagelriemen en nagels pamperen wij je handen met een heerlijke scrub en massage.

  74

Men Pedicure

Een complete medische voetbehandeling die de conditie van je nagelriemen en teennagels verbeterd en waarbij eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan ontspanning door een voetscrub en masker, en een voetmassage. Het resultaat – mooie ontspannen voeten!

Onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde medisch pedicures.

  125

 

Men Waxing

Met de natuurlijke harsen van Lycon is harsen (bijna) pijnloos en al mogelijk vanaf 1mm.

Arm wax 29
Borst of Rug wax 36
Oor of Neus wax 22
1/2 Benen wax 36
1/1 Benen wax 60
   
Wenkbrauwen Shape 22
Wenkbrauwen Coloring 22
Wimpers Coloring 22
Wimpers & Wenkbrauwen 36

 

Epileren is gratis bij elke Dayspa facial. Alleen te boeken in combinatie met een facial, manicure, of pedicure treatment.

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up