Slide background
Slide background
Slide background

Make it our Business

Events, relatiegeschenken, of inspiratie? Press-release in Dayspa, of massages op locatie? Een incentive programma voor uw medewerkers, of passende relatiegeschenken binnen ieder budget? Wij denken niet in standaard oplossingen, maar denken graag met u mee!

Een selectie van onze klanten 

AH 115 Client americanexpress 115
 Aussie  Amstelius  Cirque Du Soleil
 Dommelgraaf Cornelisse  Gemeente Amsterdam  Hallo Bungalow
 Hartenstraat Hilton DoubleTree  Hessing
 Hilton  Hartenstrijd  IdCollege
 Independent  John Frieda  Just Entertainment
 KLM  Louis vuitton  Min OCW
 Multisavepay  Neijenhuis Co  OPI Client
 Pathe  Philips  PON
 Puklavec  P G  Redbull
 Regio college  ROCvA  ROCvF
 Sanoma  Schaap Citroen  Silhoutte
 TheGrand Hotel  Wella  2CFilm 115
 • Private or Corporate events

  Private or Corporate events

  Vrijgezellenfeesten, Verjaardagsfeestjes, Personeelsfeesten, Press Launches. Ervaar samen met uw vrienden, collega's, of relaties een unieke en exclusief event in Dayspa. Wij kunnen groepen faciliteren van 10 tot 150 personen. Samen met u kunnen wij het perfecte event voor u creëren, ongeacht de gelegenheid. Neem contact met ons op en wij zullen blij zijn om met u de mogelijkheden te bespreken.

   

  Contact

 • Services on Location

  Services on Location

  Tijdens uw bedrijfsfeest, uw bruiloft, het draaien van uw filmproductie, in het theater, vooraf aan een première - We hebben het allemaal al eens gedaan. Uw cast, of crew masseren op de set? Of uw VIP laten masseren voorafgaand aan een optreden? Dat doen wij uiterst discreet. Make-up voor uw bruiloft, of photo shoot? Ook hierin hebben wij ruime ervaring. Uw CFO laten knippen op de hotelkamer? Wij komen graag langs! Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar.

   

  Contact

 • Corporate Gift Certificates

  Corporate Gift Certificates

  Het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen en voor elke gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor diensten en producten in Dayspa. Indien gewenst kunnen wij uw Cadeaubonnen geheel personaliseren met uw logo etc.

   

  Offerte aanvraag

 • Corporate Gifting

  Corporate Gifting

  Zoekt u een (najaars-) geschenk voor een medewerker, relatie, of jubilaris? Wij kunnen voor u een geschenkpakket samenstellen voor elke gelegenheid en binnen elk budget. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   

  Offerte aanvraag

 • Speaker | Master Classes

  Speaker | Master Classes

  Voor inspirerende Master Classes over ondernemen in uiterlijke verzorging, of massage kunt u ook bij Dayspa terecht. Even een moment van rust creëren tijdens uw congres? Maarten van 't Wout en Marjolein de Swart - Oprichters van Dayspa Nederland vertellen vol passie over de keuzes die zij maken en de trends die zij zien. Voor diverse opleidingen hebben Maarten en Marjolein Master Classes verzorgt. Beide zijn bevoegd accessor/examinator.

  Informatie aanvraag

 • InSparation Management

  InSparation Management

  Dayspa InSpararion biedt diverse cursussen en In-Salon Consution aan voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Al onze cursussen zijn gericht op inspiratie, kwaliteitsverbetering én commercie. Voor de schoonheidsspecialist, masseur, of wellness proffesional die een volgende stap wilt maken.

  Informatie aanvraag

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up