Slide background
Slide background
Slide background
 • Rosemary Mint & Wine Spa

  Rosemary Mint & Wine Spa

  Deze behandeling begint met een body scrub van walnoten. Daarna neem je plaats in een natuurlijk ontgiftend wijnbad. Na de lichaamsmassage met essentiële Rosemary Mint oliën sluit je deze behandeling heel ontspannen af.

  120

 • Stress-Fix Spa

  Stress-Fix Spa

  Een heerlijk ontspannende spa treatment met aroma’s van lavendel en salie. De behandeling begint met een Dode zeezout bodyscrub. Na een weldaad van water verrijkt met essentiële oliën volgt een ontspannende lichaamsmassage. Het resultaat is van zachte, gepolijste huid.

    120

 • 2h15 Ayurvedic Detox

  2h15 Ayurvedic Detox

  Een eeuwenoud Ayurvedisch reinigingsritueel uit India. De behandeling begint met een scrub. Daarna volgt een intensieve dieptereiniging van je lichaam in een stoomtent en een ontgiftende lichaamsmassage. De behandeling eindigt met een bijzonder Ayurvedisch ritueel - de Shirodara.

  230

 • Beautifying Milk & Honey Spa

  Beautifying Milk & Honey Spa

  Na een verzorgende scrub van honing en rietsuiker ontspan je in een echt melkbad. Dit heeft een zachte en gladde huid tot gevolg. Na de korte lichaamsmassage met Beautifying aroma’s voel je jezelf als herboren.

  120

 • Shampure Back Cleansing

  Shampure Back Cleansing

  Verzorgende en zuiverende behandeling voor je rug, nek en schouders. Na een scrub, masker en dieptereiniging van je rug volgt een intensieve rug-, nek- en schoudermassage.

     120

 • Shampure Hammam Spa

  Shampure Hammam Spa

  In een heerlijk geurend bad krijg je een ontspannende hoofdhuidmassage en worden je haren met Shampure Shampoo gewassen. Daarna volgt, liggend op warme waterkussens, een lichaamsscrub en een authentieke Hammam zeepmassage om bij weg te dromen.

  120

 • Beautifying Body Wrap

  Beautifying Body Wrap

  Na een droge exfoliatie en een ontgiftende, maar ontspannende lichaamspakking op basis van algen volgt een uitgebreide massage inclusief je hoofdhuid en gezicht. Je huid voelt zijdezacht.

    120

 • Rosemary Mint Body Wrap

  Rosemary Mint Body Wrap

  Verkwik je lichaam met deze droge scrub en voedende pakking op basis van rozemarijn en pepermunt essences. De uitgebreide massage op warme waterkussens inclusief acupressuur, hoofdhuid- en voetmassage maakt je weer energiek!

    120

 • Body Strategist Anti-Cellulite

  Body Strategist Anti-Cellulite

  Een intensieve behandeling met een vocht afdrijvende en afslankende werking. De effectieve Cupping massage gaat de tekenen van een “sinaasappelhuid” en vetophoping tegen. De circulatie verbetert waardoor je huid verstevigt en je lichaamscontour verfijnt.

    120

Ahhhh, So Soothing...

Al onze lichaamsbehandelingen zijn ontwikkeld om zowel een geestelijk als lichamelijk evenwicht te creëren. Doordat we je in deze behandelingen vanaf je voeten tot je hoofdhuid behandelen ontstaat er een harmonieus balans. Daarom begint in Dayspa elke behandeling met een uitgebreid voetbad. Laat je meevoeren door heerlijke geuren en ervaar een behandeling die zowel ontspannend als verzorgend werkt.

Spa staat voor “Sanitas Per Aqua”, gezondheid door water. Water heeft naast een prachtig effect op de huid een geestelijke ontspannende werking. Bij deze behandelingen neem je plaats in het ontspannend Thermae bad wat stimulerend werkt. Naast een weldaad van water en essentiële oliën krijg je bijvoorbeeld een verzorgende bodyscrub, of wordt je lichaam gehydrateerd door een massage die kan worden uitgebreid met een voet-, of Indian head massage.

Onze behandelkamers beschikken allemaal over een eigen douche. Handdoeken, slippers en een badjas liggen voor je klaar.

The products we use

Aveda gif
Gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van het leven, de Ayurveda. Aveda streeft naar een balans in het leven. In balans met onszelf, elkaar en de aarde. Aveda producten zijn niet op dieren getest, zijn duurzaam ontwikkeld en bestaan voor 95% uit natuurlijke bloemen- en plantenextracten. Zodat Aveda niet onze planeet en de inheemse culturen waarmee zij zo intensief samenwerken schaden.
Comfort Zone gif 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. Sacred Nature productlijn draagt zelfs het prestigieuze ECOCERT keurmerk. Deze producten moeten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up