Slide background
Slide background
Slide background

Medic Spa

We make you feel better.

Onze masseuses hebben jarenlange ervaring in het masseren van verschillende gasten met ieder zijn eigen wensen, verwachtingen en problemen.

Voor iedereen die naast reguliere medische behandeling behoefte heeft om beter in contact te komen met het eigen lichaam hebben we MedicSpa Treatments ontwikkeld.

In Dayspa hebben we een holistische benadering van onze massages. De staat van je lichaam beinvloed je geestelijke gesteldheid en omgekeerd.

Wij zijn geen artsen en kunnen geen ziektes genezen. Maar we zijn wel experts op het gebied van massage en kunnen je jezelf beter laten voelen. We proberen samen met jou nieuwe kracht te vinden waardoor je lichamelijke, of geestelijke uitdagingen beter aan kunt. Door genoeg tijd in te plannen voor een uitgebreide consultatie creëren we een persoonlijke sfeer waarin elke gast zich op zijn gemak voelt om met ons te delen wat belangrijk is. We nemen uitgebreid de tijd om de behandeling door te nemen en maken samen met onze gast een behandeling op maat waarbij discretie in elke vorm voor op staat.

We doen er alles aan om je even uit de waan van de dag te halen, zodat je echt optimaal kunt genieten.

 • Wellness for Back pain

  Wellness for Back pain

  [yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][yee_text_block css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{textblock_content}

   

   

  Wellness for Sport

  157

   

   

  {/textblock_content}[/yee_text_block][/yee_column][/yee_row]
 • Wellness for Sports

  Wellness for Sports

   

  Wellness for Sport

  150

   

 • Wellness for Migraine

  Wellness for Migraine

  Om hoofdpijn te verlichten kunnen verschillende punten gemasseerd worden.Met acupressuur en acupunctuur worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en pijnklachten aanzienlijk afnemen.

  150
 • Wellness for Pregnancy

  Wellness for Pregnancy

  Om hoofdpijn te verlichten kunnen verschillende punten gemasseerd worden.Met acupressuur en acupunctuur worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en pijnklachten aanzienlijk afnemen.

  150
 • Wellness for Cancer

  Wellness for Cancer

  Welness for Cancer

    150

   

 • Wellness for Burn Out

  Wellness for Burn Out

  Het herstellen van een burn-out heeft tijd nodig en daar kan een massage op regelmatige basis heel goed bij helpen. Het geeft je nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam. Een massage verlaagt je stress en verhoogt je energie.

    150

   

 • Wellness for Dementie

  Wellness for Dementie

  Massage is als complementaire zorgverlening bij dementie niet gericht op genezing, maar op het verminderen van spanningen, het wegnemen van angst en onrust, het verzachten van pijn en het verbeteren van de stemming. 

    150

   

 • Wellness for Depression

  Wellness for Depression

  Wellness for Depressie.

    150

   

 • Wellness for Autism

  Wellness for Autism

  Qigong zintuigen massagetherapie is speciaal gericht op de behandeling van autistische kinderen. Gebleken is dat, als deze techniek structureel wordt toegepast bij kinderen die net gediagnosticeerd zijn, zij zich beter ontwikkelen op verschillende gebieden.

    150

   

The products we use

Aveda gif
Gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van het leven, de Ayurveda. Aveda streeft naar een balans in het leven. In balans met onszelf, elkaar en de aarde. Aveda producten zijn niet op dieren getest, zijn duurzaam ontwikkeld en bestaan voor 95% uit natuurlijke bloemen- en plantenextracten. Zodat Aveda niet onze planeet en de inheemse culturen waarmee zij zo intensief samenwerken schaden.
Comfort Zone gif 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. Sacred Nature productlijn draagt zelfs het prestigieuze ECOCERT keurmerk. Deze producten moeten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up