Slide background
Slide background
Slide background
 • Spa Manicure

  Spa Manicure

  Naast een uitstekende verzorging van je nagelriemen en nagels pamperen wij je handen met een heerlijke scrub en massage. De behandeling is inclusief het polijsten van je nagels, of het aanbrengen van een O.P.I. nagellak.

    67

 • Cos-Medical Pedicure

  Cos-Medical Pedicure

  Een complete medische voetbehandeling die de conditie van je nagelriemen en teennagels verbeterd en waarbij eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd.

  Daarnaast besteden we ook aandacht aan ontspanning door een voetscrub en masker, en een voetmassage. Het resultaat – mooie ontspannen voeten! De behandeling is inclusief het polijsten van je nagels, of het aanbrengen van een O.P.I. nagellak.

  Onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde medisch pedicures.

    115

   

 • O.P.I. GelColor

  O.P.I. GelColor

  Draagt als een gel, maar voelt en ziet er uit als een nagellak. De gel blijft gegarandeerd twee weken chip-vrij en is gemakkelijk zelf te verwijderen, zonder hiermee je nagels te beschadigen.

  O.P.I. GelColor Application 27
  O.P.I. GelColor Removal 20


  O.P.I. GelColor is alleen als supplement bij je manicure, of pedicure behandeling te boeken.

 • Waxing by Lycon

  Waxing by Lycon

  Met de natuurlijke harsen van Lycon is harsen (bijna) pijnloos en al mogelijk vanaf 1mm.

  Oksels wax 20
  Arm wax 27
  Bikini wax 27
  Kin wax 20
  1/2 Benen wax 32
  1/1 Benen wax 54

   

  Alleen te boeken in combinatie met een facial, manicure, of pedicure treatment.

   

 • Foot Reflexology

  Foot Reflexology

  Deze eeuwenoude Aziatische therapie - het aanbrengen van lichte druk op de reflexpunten op de voetzool - helpt de bloedcirculatie te verbeteren, ontspant het lichaam en herstelt de energiestromen door het lichaam. Hierna loop je op wolken!

    115

Your Pampering Manicures and Pedicures

De ledematen van ons lichaam zijn de onderdelen die we het meest gebruiken en het minst verzorgen. Hand- en voetverzorging is daarom eigenlijk voor iedereen heerlijk. Want je handen en voeten hebben natuurlijk niet alleen bij problemen verzorgende en vertroetelende aandacht nodig. Je zult merken dat een voetbehandeling verlichting en ontspanning voor je hele lichaam geeft!

The products we use

Lycon gif
LYCON is in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons wereldwijd marktleider op het gebied van harsen. Beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product. Deze harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt.
opi gif 
OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en is begonnen als een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De hedendaagse OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling - vrij van DBP, tolueen en formaldehyde -, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans!

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

maandag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
dinsdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
woensdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
donderdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
vrijdag
Vandaag zijn wij tot 18:00 open!
zaterdag
Vandaag zijn wij tot 18:00 open!
zondag
Vandaag zijn wij tot 18:00 open!

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up