Slide background
Slide background
Slide background
 • NEW! Kobido Deep Tissue Face Massage

  NEW! Kobido Deep Tissue Face Massage

  Kobido betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. Deze Japanse gezichtsmassage verbetert de bloedcirculatie, zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

     28


  Te boeken in combinatie met een facial treatment.

 • Firming Facial

  Firming Facial

  Deze intensieve facial verstevigt en hydrateert je huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes in je gezicht. Laat ons zorgen voor een ontspannende ervaring die uw huid jeugdiger maakt.

  120

 • Refining Facial

  Refining Facial

  Dayspa’s natuurlijke alternatief voor Microdermabrasie. De unieke zachte scrubtechniek samen met toermalijn zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling, zonder schadelijke bijwerkingen. Laat je huid weer stralen.

    120

 • Acne Relief Facial

  Acne Relief Facial

  Volgens onze holistische visie worden in deze behandeling door stress verlagende massagetechnieken en zuivere producten, zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld.

  120

 • Brightening Facial

  Brightening Facial

  Verminder zichtbaar huidverkleuringen zoals ouderdomsvlekjes en plekjes die veroorzaakt zijn door hyperpigmen-tatie. De helderheid van je huid wordt bevorderd met als resultaat - Een stralende huid en prachtig egale teint.

    120

 • Hydrating Facial

  Hydrating Facial

  Natuurlijke bloemen en plantenextracten afgestemd op de persoonlijke behoefte van jouw huid. Exfoliatie, dieptereiniging en diverse massagetechnieken zorgen voor een intensieve voeding van je huid.

    120

 • Calming Facial

  Calming Facial

  Bijzonder geschikt voor je gevoelige huid. De All Sensitive producten zijn vrij van parfum en allergenen, en geven een rustgevend effect met een prachtig resultaat.

     120

 • 2h15 All Inclusive Facial

  2h15 All Inclusive Facial

  Uiterste verzorging in totale ontspanning! Na de uitgebreide reiniging volgt een intensieve verzorging van je huid inclusief een Revitalising Eye Treatment en een Perfecting Plant Peel. En natuurlijk ook een massage van je voeten, handen, gezicht en hoofdhuid.

    230

 • The Facial for Men

  The Facial for Men

  De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op mannen. Je huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl je heerlijk kunt ontspannen.

    120

 • Waxing by Lycon

  Waxing by Lycon

  Met de natuurlijke harsen van Lycon is harsen (bijna) pijnloos en al mogelijk vanaf 1mm.

  Oksels wax 21
  Arm wax 28
  Bikini wax 34
  Kin wax 21
  1/2 Benen wax 34
  1/1 Benen wax 57


  Te boeken in combinatie met een facial, manicure, of pedicure treatment.

 • Eye Lashes and Brows

  Eye Lashes and Brows

  Wil je sprekende ogen? Geef je wimpers en wenkbrauwen een kleur.

  Epileren is gratis bij elke Dayspa facial.

  Wenkbrauwen Coloring 21
  Wimpers Coloring 21
  Wimpers & Wenkbrauwen 34

   

  Te boeken in combinatie met een facial treatment.


 • Nourishing Eye Treatment

  Nourishing Eye Treatment

  Deze Add-on behandeling is een weldaad voor je vermoeide ogen. Specifieke verzorgingsproducten verminderen fijne lijntjes en donkere kringen rond de tedere huid van je ogen. Laat je ogen weer stralen!

     28


  Te boeken in combinatie met een facial treatment.

 • Perfecting Plant Peel

  Perfecting Plant Peel

  Deze add-on behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels, en exfolieert de dode huidcellen. De natuurlijke arganolie en magnesium verhelderen je teint waardoor je een stralende jonger uitziende huid krijgt.

     28


  Te boeken in combinatie met een facial treatment.

 • Fruitzuur Exfoliation Peeling

  Fruitzuur Exfoliation Peeling

  Deze add-on behandeling verbetert preventief de gezondheid en vitaliteit van de huidcellen. Het verhoogt de spierelasticiteit wat een zichtbaar stralend jonger uiterlijk geeft.

     28


  Te boeken in combinatie met een facial treatment.

Get Your
Heavenly Facial

Elke Aveda facial is een gezichtsbehandeling die specifiek is aangepast op jouw huidtype. In een persoonlijk consult stel je samen met je Purefessional jouw behandeling samen. Zo kan het een ontspannende, reinigende, of hydraterende gezichtsbehandeling zijn.

Elke behandeling begint in Dayspa met een heerlijk voetbad. Natuurlijke verzorgende serums en essentiële oliën voeden je huid. De uitgebreide gezicht-, nek- en schoudermassages maken de behandelingen compleet.

De behandelkamers beschikken allemaal over een eigen douche. Handdoeken, slippers en een badjas liggen voor je klaar.

The products we use

Aveda gif
Gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van het leven, de Ayurveda. Aveda streeft naar een balans in het leven. In balans met onszelf, elkaar en de aarde. Aveda producten zijn niet op dieren getest, zijn duurzaam ontwikkeld en bestaan voor 95% uit natuurlijke bloemen- en plantenextracten. Zodat Aveda niet onze planeet en de inheemse culturen waarmee zij zo intensief samenwerken schaden.
Comfort Zone gif 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. Sacred Nature lijn draagt zelfs het prestigieuze ECOCERT keurmerk. Deze producten moeten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up