Slide background
Slide background
Slide background
Men Hair Cut

Laat je knippen en stijlen door één van onze ervaren Top Stylisten. Een kapsel dat aansluit bij jouw wensen, imago en levensstijl. Onze Top Stylisten worden jaarlijks getraind door de absolute top van Aveda uit Berlijn, London, Milaan en New York.
 
Wij zijn ook ’s avonds en op zondag open!

Haircut Man 55
Styling  vanaf 44

Men Color

Aveda Full Spectrum Hair Color dompelt je haar in tot 99% natuurlijke kleuringen. We doordrenken elke haarstreng in castor- en jojobaoliën voor een perfecte conditie en prachtige glans van je haar.

Permanent Color vanaf 76
Semi-Permanent Color vanaf 76
Re-Groth and Glossing vanaf 76
   
NEW Grey Blending 33
   
Color Cleansing vanaf 54
Pre-Coloration vanaf 54

 

De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op mannen. Je huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl je heerlijk kunt ontspannen.

  110

Deep Tissue Massage

Intensieve bindweefselmassage die de bloedcirculatie van slecht doorbloede spieren verbetert. Stramme spieren als gevolg van bijvoorbeeld intensief sporten worden weer soepel.

  110

We maken gebruik van essentiële salie- en lavendelolie waarvan klinisch bewezen is ze helpen de gevoelens van stress te verminderen. De behandeling bevat Zweedse massage, deep tissue technieken, voetreflexologie en acupressuur om je stressniveau te verlichten.

  110

Verzorgende en zuiverende behandeling voor je rug, nek en schouders. Na een scrub, masker en dieptereiniging van je rug volgt een intensieve rug-, nek- en schoudermassage.

   110

Men Manicure

Een echte heer heeft verzorgde nagels. Boek daarom eens een manicure. Naast een uitstekende verzorging van je nagelriemen en nagels pamperen wij je handen met een heerlijke scrub en massage.

  64

Men Pedicure

Een complete medische voetbehandeling die de conditie van je nagelriemen en teennagels verbeterd en waarbij eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan ontspanning door een voetscrub en masker, en een voetmassage. Het resultaat – mooie ontspannen voeten!

Onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde medisch pedicures.

  110

 

Men Waxing

Met de natuurlijke harsen van Lycon is harsen (bijna) pijnloos en al mogelijk vanaf 1mm.

Arms wax 26
Chest or Back wax 30
Ear or Nose wax 19
1/2 Legs wax 30
1/1 Legs wax 54
   
Eyebrow Shape 19
Eyebrows Coloring 19
Eye Lashes Coloring 19
Eye Lashes & Eyebrows 30

 

Epileren is gratis bij elke Dayspa facial. Alleen te boeken in combinatie met een facial, manicure, of pedicure treatment.

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up