Slide background
Slide background
Slide background
Kobido

Kobido betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. Deze Japanse gezichtsmassage verbetert de bloedcirculatie, zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

   28


Te boeken in combinatie met een facial treatment.

Deze intensieve facial verstevigt en hydrateert je huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes in je gezicht. Laat ons zorgen voor een ontspannende ervaring die uw huid jeugdiger maakt.

120

Dayspa’s natuurlijke alternatief voor Microdermabrasie. De unieke zachte scrubtechniek samen met toermalijn zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling, zonder schadelijke bijwerkingen. Laat je huid weer stralen.

  120

Volgens onze holistische visie worden in deze behandeling door stress verlagende massagetechnieken en zuivere producten, zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld.

120

Verminder zichtbaar huidverkleuringen zoals ouderdomsvlekjes en plekjes die veroorzaakt zijn door hyperpigmen-tatie. De helderheid van je huid wordt bevorderd met als resultaat - Een stralende huid en prachtig egale teint.

  120

Natuurlijke bloemen en plantenextracten afgestemd op de persoonlijke behoefte van jouw huid. Exfoliatie, dieptereiniging en diverse massagetechnieken zorgen voor een intensieve voeding van je huid.

  120

Bijzonder geschikt voor je gevoelige huid. De All Sensitive producten zijn vrij van parfum en allergenen, en geven een rustgevend effect met een prachtig resultaat.

   120

Uiterste verzorging in totale ontspanning! Na de uitgebreide reiniging volgt een intensieve verzorging van je huid inclusief een Revitalising Eye Treatment en een Perfecting Plant Peel. En natuurlijk ook een massage van je voeten, handen, gezicht en hoofdhuid.

  230

De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op mannen. Je huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl je heerlijk kunt ontspannen.

  120

Met de natuurlijke harsen van Lycon is harsen (bijna) pijnloos en al mogelijk vanaf 1mm.

Oksels wax 21
Arm wax 28
Bikini wax 34
Kin wax 21
1/2 Benen wax 34
1/1 Benen wax 57


Te boeken in combinatie met een facial, manicure, of pedicure treatment.

Wil je sprekende ogen? Geef je wimpers en wenkbrauwen een kleur.

Epileren is gratis bij elke Dayspa facial.

Wenkbrauwen Coloring 21
Wimpers Coloring 21
Wimpers & Wenkbrauwen 34

 

Te boeken in combinatie met een facial treatment.


Deze Add-on behandeling is een weldaad voor je vermoeide ogen. Specifieke verzorgingsproducten verminderen fijne lijntjes en donkere kringen rond de tedere huid van je ogen. Laat je ogen weer stralen!

   28


Te boeken in combinatie met een facial treatment.

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up