Slide background

Just Relax... And Enjoy...

Heb je een druk bestaan, veel spanning en stress?
Kom tot rust tijdens één van de Treatments in de Spa
Slide background

Get Your Dream Hair

Onze top hairstylisten zijn getraind door Aveda's Advanced Education Team
uit Milaan, London, Berlijn en New York
Slide background

Let Nature Work for You

In Dayspa krijg je een eerlijk advies over natuurlijke producten

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

maandag
CLOSED
dinsdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
woensdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
donderdag
Vandaag zijn wij tot 21:00 open!
vrijdag
Vandaag zijn wij tot 18:00 open!
zaterdag
Vandaag zijn wij tot 18:00 open!
zondag
CLOSED

Pijn in ons hart

 

WoutZW

 

De afgelopen weken heeft het Coronavirus ons leven bepaald en heeft het onze hele wereld op zijn kop gezet. We hebben groot respect voor alle artsen, verpleegkundigen, vervoerders, supermarkt medewerkers, leraren en kinderopvang medewerkers voor hun bijdrage om ons allemaal zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. Onze gedachten zijn bij alle slachtoffers van dit vreselijke virus en bij hun nabestaanden. We hopen dat iedereen die het virus heeft opgelopen de kracht vindt om hier tegen te strijden.

We hebben nog nooit op zoveel nieuwssites en overheidswebsites informatie opgedaan om onszelf zo goed mogelijk te informeren door experts en professionals. We willen het beste doen voor onze medewerkers, onze dierbaren, onszelf en bovenal voor onze gasten.

Het nieuws heeft zich afgelopen week soms zelfs per uur achterhaald en we hebben deze week als een 24/7 rollercoaster ervaren. Honderden gesprekken hebben we gevoerd met onze medewerksters, onze gasten, leveranciers, collega salons, brancheorganisaties en het RIVM. Allemaal stuk voor stuk hartverwarmend. Iedereen is ontzettend lief voor elkaar, maar is vooral heel erg onzeker, angstig en bezorgd.

Natuurlijk werken wij in Dayspa altijd hygiënisch en hebben we de afgelopen weken de hygiënemaatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM en de ANKO verscherpt uitgevoerd.

Natuurlijk zijn alle medewerkers bij ook maar het kleinste niesje thuis gebleven.

Natuurlijk belden we alle klanten van te voren op ons uitgebreid te informeren of ze zich goed genoeg voelde om bij ons langs te komen. Maar we kunnen in ons werk geen 1,5 meter afstand houden.

Het RIVM stelt nog steeds dat het, met de juiste maatregelen, veilig is om naar een kapper, of schoonheidsspecialist te gaan. Maar wij kunnen het niet meer.
Het nationaal verzonden NL-Alert van afgelopen zondag kunnen wij niet naast ons neerleggen.

Na heel veel wikken en wegen, na heel veel gesprekken, na veel nadenken en na veel tranen hebben wij met pijn in ons hart besloten om tot nader order de deuren van Dayspa te sluiten.

Uiteindelijk willen wij dat Dayspa voor onze medewerkers en voor onze gasten een veilige en gezonde plek is waar je met heel veel plezier naar toe gaat. Een plek waar wij samen met ons gepassioneerde team de beste service kunnen geven.

We wilden graag in deze moeilijke tijd voor onze gasten een plek bieden waar zij toch een beetje tot rust konden komen. Helaas is dat nu ‘even’ niet het geval. We hopen dat wij snel weer deze plek voor jullie kunnen zijn.

Dayspa blijft gewoon per telefoon en e-mail bereikbaar voor vragen, het maken van een afspraak, of voor het bezorgen van producten als je die nodig hebt.

Wij staan nog steeds voor iedereen klaar en hopen je heel snel weer in Dayspa te mogen ontvangen.

Tot snel, blijf gezond en zorg voor elkaar!

Marjolein en Maarten

Our Treatments

In de Hair Salon krijg je voorafgaand aan je behandeling een uitgebreide Indian Head Massage. En tijdens onze natuurlijke Aveda haarkleuringen een heerlijke handmassage, of make-up touch-up. 

Voor de treatments in de Spa boeken wij minimaal 1½ uur in, zodat je in alle rust kunt ontspannen. Vanzelfsprekend is er altijd gelegenheid om voor-, of achteraf te douchen. Een badjas, handdoeken, en slippers liggen voor je klaar.

 

  • Deals

  • Hair

  • Facials

  • Spa

  • Massages

  • Nails

Treatments for Gentlemen!

Even heerlijk ontspannen tijdens een massage? Die paar grijze haren laten bijkleuren, of gewoon je gezicht laten verzorgen? Dayspa heeft speciale behandelingen voor heren!
Nu beschikbaar.

Men's Menu

Medic Spa

We make you feel better!

Medic Spa Menu

Goedkoop Parkeren

Eenvoudig en gemakkelijk
Lees meer

Elke dag open

7 dagen per week
En ook 's avonds
Lees meer

€10,- Korting

Korting op je eerste behandeling
Meld je nu aan!

100% Garantie

Verlaat Dayspa altijd met een goed gevoel
Lees meer

cadeaubonnen dayspa

Gifts from nature!

Koop je Gift Cards online en raak iemands hart...

geef cadeau

companyofthemonth

Deze bedrijven zijn de komende tijd bij Dayspa te gast:
Voucher inwisselen?

Few words about Dayspa

In Dayspa kom je tot rust…

Dayspa is de eerste Aveda Lifestyle Spa in Nederland. We gebruiken en verkopen het totale productassortiment van Aveda. Alle disciplines, kapper, beauty en spa treatments zijn evenwichtig vertegenwoordigt.

Zo is het bij ons mogelijk om na een Stres-Fix Massage je haar te laten stijlen in de kapsalon, of na een van onze signature facials je ogen te laten opmaken door onze visagist.

Niet voor niets is Dayspa al 10 jaar een begrip in uiterlijke verzorging!

Aveda gif

 

 

Bekijk ons hele team


Ook werken bij Aveda Dayspa?

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk nu onze vacatures

Drop us a line

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up