Slide background

Just Relax... And Enjoy...

Heb je een druk bestaan, veel spanning en stress?
Kom tot rust tijdens één van de Treatments in de Spa
Slide background

Get Your Dream Hair

Onze top hairstylisten zijn getraind door een Advanced Education Team
uit Parma, Milaan, London, Berlijn en New York
Slide background

Let Nature Work for You

In Dayspa krijg je een eerlijk advies over natuurlijke producten

Dankbaar voor 18 schitterende jaren bij Dayspa

Beste Dayspa Gasten,

Met een mix van trots, dankbaarheid en verdriet delen we met jullie het nieuws dat Dayspa na 18 prachtige jaren haar deuren heeft gesloten.

Dayspa begon als een droom en groeide uit tot een bekroonde Lifestyle Spa. In onze exclusieve spa naast het Olympisch Stadion boden we verzorgingsbehandelingen voor het hele lichaam aan, van unieke massages tot beauty- en body treatments. Onze kapsalon bood niet alleen haarverzorging, maar ook de mogelijkheid om na een ontspannende massage je haar te laten stylen of na een signature Facial Treatment je ogen te laten opmaken door onze getalenteerde visagist.

Gedurende deze 18 jaar hebben we duizenden gasten mogen verwelkomen, van trouwe vaste klanten tot bruiden, vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeestjes, BN'ers en zelfs leden van Koninklijke huizen. We zijn vereerd dat Dayspa een plek was waar zoveel bijzondere momenten werden gedeeld, en waar gasten konden genieten van behandelingen van wereldklasse.

Onze toewijding ging verder dan alleen onze gasten. We hebben meer dan vijftig getalenteerde medewerkers gehad en meer dan honderd stagiaires opgeleid, waardoor we een voorbeeld konden zijn voor vele salons en schoonheidsspecialisten. We willen alle medewerkers bedanken voor hun toewijding en professionaliteit en wensen hen heel veel succes in hun verdere carrière.

In de media werden we erkend als dé plek voor ultieme verwennerij en ontspanning. Wij zijn trots op meer dan 150 publicaties in magazines, online media en op televisie. Jarenlang was Dayspa toonaangevend, en we zijn dankbaar voor de erkenning die we hebben ontvangen. Onze duurzame bedrijfsvoering, bekroond als Groenste Spa van Nederland, maakte ons uniek.

Daarnaast hebben we met veel plezier samengewerkt met tientallen theaterproducties, musicals, concerten en filmproducties. Het was een eer om bij te dragen aan de ontspanning en het welzijn van artiesten en crewleden, waardoor onze spa verrijkt werd met culturele diversiteit wat bijdroeg aan de bijzondere sfeer die Dayspa kenmerkte.

Tenslotte willen we onze oprechte dankbaarheid uiten aan jullie, onze gewaardeerde gasten, voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld gedurende al die jaren. Jullie hebben Dayspa gemaakt tot wat het was - een plek van schoonheid, ontspanning en onvergetelijke ervaringen.

Met warme herinneringen,

Het Dayspa Team

 

 

"Lief Dayspa Team, Wat een ontzettend verdrietig bericht, Dayspa was een unieke plek! Dank voor de afgelopen 10 jaar, ik heb maandelijks genoten van jullie prachtige salon, jullie gastvrijheid en professionaliteit. Veel sterkte en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, L."

"Wat een verdrietig , voor mij plotseling bericht krijg ik zojuist. Ik hoop dat jullie het besluit om een goede positieve reden hebben genomen. Liefs M."

"Ik realiseer me goed wat dit voor jullie moet betekenen. 18 jaar aan een mooi bedrijf bouwen, en dat dan moeten opgeven omdat het echt niet meer gaat. Wat zullen jullie hebben gevochten om jullie ‘kindje’ overeind te houden, en wat zal dat veel stress en zorgen hebben gegeven."  F.

"Wat een verdriet en pijn moet deze stap doen, en kan je helaas niet anders dan maar weer mee bewegen in de richting die je zó niet voor ogen had gezien. Jullie geweldige plek waar ik donderdag nog van mocht genieten ❤ Wat hebben jullie samen daar 18 jaar lang iets heel speciaals neergezet met zoveel liefde & passie❣ Waar zoveel mensen konden genieten van de vele unieke en mooie behandelingen, een rustpunt in de hectiek, een oase van rust in de stad 💝."  A.

"Wat een triest bericht, dat zal jullie zwaar vallen. Zoals jullie al in jullie bericht aangaven, de mooie herinneringen blijven. Voor mij: de beste pedicure behandelingen ooit, de salon met de beste sfeer, jullie vriendelijkheid, de goeie haarbehandelingen door aardige en deskundige stylistes, de kaartjes tijdens covid, Cirque du Soleil en nog veel meer."  T.

"Ik zag vanmorgen jullie email. Wat schrikken! Ik had jullie gister nog aan de lijn over een afspraak. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Het zal een moeilijke beslissing zijn geweest. Groet, K"

"Hi, wat een verdrietig nieuws dat jullie er na 18 jaar mee stoppen. Ik wil jullie bedanken voor de prettige ervaringen die ik bij jullie heb gehad. Ik wens voor jullie veel kracht toe met het afhandelen van alles." 

"Wat een verdrietige maar wel dappere keuze hebben jullie gemaakt. Ik heb deze afgelopen jaren zo ontzettend veel geleerd van jullie en vooral heel erg genoten. We gaan elkaar zeker nog zien! Het ga jullie goed en neem vooral nu even de tijd en rust om alles even te laten bezinken en terug te kijken naar het prachtige bestaan van dayspa❤ Dank voor alles!"

Dank je wel

Al die jaren was Dayspa dé plek voor ultieme verwennerij en ontspanning. Nu de spa haar deuren heeft gesloten, zijn we overweldigd door de warme berichtjes. Jullie liefdevolle herinneringen geven ons een blijvende glimlach. Bedankt voor de vreugde, het vertrouwen en de onvergetelijke momenten. Hoewel de spa gesloten is, blijft de band met jullie bestaan.

Drop us a line

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up