Slide background
Slide background
Slide background
 • Valentine's Massage Deal

  Valentine's Massage Deal

  Toe aan ontspanning? Boek samen onze meest exclusieve massage en wij brengen je weer helemaal tot rust...

  Voor 2 personen  
  2x All Inclusive 2h15 Massage  
  boekingstijd 180 minuten   
     
  normaal  480
  nu  384

 • Mani-Pedi Deal

  Mani-Pedi Deal

  Pamper your hands and feet with this affordable deal. Beautiful hands and nails with GelColor and gloriously pedicured soft feet. All our pedicures are medical qualified.

  Spa Manicure +  
  GelColor +  
  Cos-Medical Pedicure +  
  Stress-Reduce Chair Massage  
  booking time 180 minutes  
     
  normal 262
  DEAL 235

 • Relaxed and Waxed Deal

  Relaxed and Waxed Deal

  Did you know waxing with Lycon wax can be (almost) painless? We can wax 3mm long hairs away! Book this package and get a free nail polish of choice which we apply directly on your toenails!

  Lycon Armpits Wax +  
  Lycon Bikini Wax +  
  Lycon Full Legs Wax +  
  Applying Nail Polish +  
  Free Nail Polish  
  booking time 90 minutes   
     
  normal 140
  DEAL  126

 • A Men’s Deal

  A Men’s Deal

  A deal for real men. This nurturing facial brings your skin to rest and the intensive body massage makes your aching muscles relax again.

  Facial for Men +  
  Deep Tissue Massage  
  booking time 180 minutes  
     
  normal 250
  DEAL 225

   

 • Your Dream Hair Deal

  Your Dream Hair Deal

  Beautiful hair and ultimate pampering. First, relax with a massage and hair mask, then get the cut you always dreamt about. You'll get a personalized Permanent Hair Color and during the proces time we will offer you a Mini Facial of your choice!

  Hair Treatment +  
  Haircut +  
  Permanent Hair Color +  
  Mini Facial  
  booking time 150 minutes  
     
  normal 233
  Now from 210

 • Ayurvedic Detox Deal

  Ayurvedic Detox Deal

  Immerse yourself in traditional Indian traditions. A facial based on natural flower and plant extracts and an Ayurvedic cleansing ritual with a stream tent and authentic Shirodara.

  Calming Facial +  
  2h15 Ayurvedic Detox Treatment  
  booking time 270 minutes  
     
  normal   365
  DEAL   329

 • Facial & Massage Deal

  Facial & Massage Deal

  Just wanna relax? Choose one of the signature Facial treaments and combine it with a Massage of choice and relax for 3 hour at Dayspa.

  Facial of choise +  
  Massage of choise  
  booking time 180 minutes  
     
  normal 250
  DEAL 225

 • Wellness for Autism

  Wellness for Autism

  Qigong zintuigen massagetherapie is speciaal gericht op de behandeling van autistische kinderen. Gebleken is dat, als deze techniek structureel wordt toegepast bij kinderen die net gediagnosticeerd zijn, zij zich beter ontwikkelen op verschillende gebieden.

    165

   

 • Wellness for Burn Out

  Wellness for Burn Out

  Het herstellen van een burn-out heeft tijd nodig en daar kan een massage op regelmatige basis heel goed bij helpen. Het geeft je nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam. Een massage verlaagt je stress en verhoogt je energie.

    165

   

 • Wellness for Migraine

  Wellness for Migraine

  Om hoofdpijn te verlichten kunnen verschillende punten gemasseerd worden.Met acupressuur en acupunctuur worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en pijnklachten aanzienlijk afnemen.

  165
 • Wellness for Depression

  Wellness for Depression

  Massage is een goede manier om fysieke klachten bij depressies te verlichten en het algemeen welbevinden van de mens te bevorderen. De spanning zet zich vast in de spieren, vooral in de schouders en nek wat tot spanningshoofdpijnen kan leiden.

  Massage stimuleerd het parasympatisch gedeelte van het zenuwstelsel en helpt je lichaam om zich te herstellen, tot rust te komen en om stress, spanningen, stemmingswisselingen en angsten te verminderen. Allemaal symptomen die kunnen voorkomen bij een depressie. Door massage neemt de aanmaak van cortisol en noradrenaline af, waardoor men zich rustiger en evenwichtiger voelt.

  Verder zorgt een massage voor het toenemen van serotonine en endorfine een lichaamseigen pijnstiller die ook voor een geluksgevoel zorgt. Aanraking bij massage stimuleert ook de aanmaak van oxytocine, dat voor een gevoel van geborgenheid en rust zorgt. Oxytocine heeft niet voor niets de bijnaam het knuffelhormoon.

    165

   

 • Wellness for Cancer

  Wellness for Cancer

  Bij Oncologie massage wordt de massage aangepast aan uw wensen en afgestemd op uw klachten en conditie. Hierdoor raakt uw lichaam niet verder uit balans, maar ontspant. Door kennis van de ziekte, de behandelingen en bijwerkingen daarvan, kan de door ons opgeleide massagetherapeut u een optimale ontspanningsmassage geven.

  Vaak ervaren mensen met kander aanraking alleen nog maar om medische redenen. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in het lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen.

  Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Het kan in alle fasen van het ziekteproces gegeven worden: voor, tijdens en na de behandelingen, en ook in de palliatieve/terminale fase. Ook ziekenhuizen bieden steeds vaker massage als complementaire ondersteuning bij kanker aan.

    165

   

 • Wellness for Dementie

  Wellness for Dementie

  Massage is als complementaire zorgverlening bij dementie niet gericht op genezing, maar op het verminderen van spanningen, het wegnemen van angst en onrust, het verzachten van pijn en het verbeteren van de stemming. 

    165

   

 • Wellness for Pregnancy

  Wellness for Pregnancy

  Bij een Hydrotherm massage ligt u op uw rug op een met warm water gevuld matras. De warmte en het comfort nemen direct al de spanningen weg. Grotere ontspanning wordt behaald door het feit dat je niet hoeft te draaien tijdens de behandeling. Deze massage is uitermate geschikt voor personen die slecht op hun buik kunnen liggen en toch willen genieten van een lichaamsmassage..

  165
 • Wellness for Back pain

  Wellness for Back pain

  Bij een sportmassage staat het herstel van de spieren voorop. De doorbloeding wordt op gang gebracht, de stijfheid wordt aangepakt en de knopen (a.k.a triggerpoints) worden behandeld. Het is een stevige massage die zowel prettig als gevoelig kan worden ervaren.

  165

   

 • Wellness for Sports

  Wellness for Sports

  Bij sportmassage staat herstel van de spieren voorop. De doorbloeding wordt op gang gebracht, de stijfheid wordt aangepakt en de knopen (a.k.a triggerpoints) worden behandeld. Het is een stevige massage die zowel prettig als gevoelig kan worden ervaren.

  165

   

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up