Slide background
Slide background
Slide background

Medicspa

We make you feel better.

logo Wellness for Cancer

Al onze lichaamsbehandelingen zijn ontwikkeld om zowel een geestelijk als lichamelijk evenwicht te creëren. Doordat we je in deze behandelingen vanaf je voeten tot je hoofdhuid behandelen ontstaat er een harmonieus balans. Daarom begint in Dayspa elke behandeling met een uitgebreid voetbad. Laat je meevoeren door heerlijke geuren en ervaar een behandeling die zowel ontspannend als verzorgend werkt.

Spa staat voor “Sanitas Per Aqua”, gezondheid door water. Water heeft naast een prachtig effect op de huid een geestelijke ontspannende werking. Bij deze behandelingen neem je plaats in het ontspannend Thermae bad wat stimulerend werkt. Naast een weldaad van water en essentiële oliën krijg je bijvoorbeeld een verzorgende bodyscrub, of wordt je lichaam gehydrateerd door een massage die kan worden uitgebreid met een voet-, of Indian head massage.

Onze behandelkamers beschikken allemaal over een eigen douche. Handdoeken, slippers en een badjas liggen voor je klaar.

 • Wellness for Migraine

  Wellness for Migraine

  Om hoofdpijn te verlichten kunnen verschillende punten gemasseerd worden.Met acupressuur en acupunctuur worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en pijnklachten aanzienlijk afnemen.

    110

  boek nu  geef kado

 • Wellness for Cancer

  Wellness for Cancer

  De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op mannen. Je huid wordt intensief gereinigd en verzorgd terwijl je heerlijk kunt ontspannen.

    110

  boek nu  geef kado

 • Wellness for Burn Out

  Wellness for Burn Out

  Het herstellen van een burn-out heeft tijd nodig en daar kan een massage op regelmatige basis heel goed bij helpen. Het geeft je nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam. Een massage verlaagt je stress en verhoogt je energie.

    110

  boek nu  geef kado

 • Wellness for Dementie

  Wellness for Dementie

  Massage is als complementaire zorgverlening bij dementie niet gericht op genezing, maar op het verminderen van spanningen, het wegnemen van angst en onrust, het verzachten van pijn en het verbeteren van de stemming. 

    110

  boek nu  geef kado

 • Wellness for Depression

  Wellness for Depression

  Wellness for Depressie.

    110

  boek nu  geef kado

 • Wellness for Autism

  Wellness for Autism

  Wellness for Autism.

    110

  boek nu  geef kado

The products we use

Aveda gif
Gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van het leven, de Ayurveda. Aveda streeft naar een balans in het leven. In balans met onszelf, elkaar en de aarde. Aveda producten zijn niet op dieren getest, zijn duurzaam ontwikkeld en bestaan voor 95% uit natuurlijke bloemen- en plantenextracten. Zodat Aveda niet onze planeet en de inheemse culturen waarmee zij zo intensief samenwerken schaden.
Comfort Zone gif 
De natuur wordt door [ comfort zone ] geanalyseerd met een wetenschappelijk oog. Zo combineren zij natuur en wetenschap voor al hun formules. Sacred Nature productlijn draagt zelfs het prestigieuze ECOCERT keurmerk. Deze producten moeten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Maak een afspraak!

Boek nu uw behandeling 

Of bel met: 020 794 93 66

Monday
We are open until 21:00 today!
Tuesday
We are open until 21:00 today!
Wednesday
We are open until 21:00 today!
Thursday
We are open until 21:00 today!
Friday
We are open until 18:00 today!
Saturday
We are open until 18:00 today!
Sunday
We are open until 18:00 today!

 

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up