Slide background
Slide background
Slide background

Medic Spa

We make you feel better.

Onze masseuses hebben jarenlange ervaring in het masseren van verschillende gasten met ieder zijn eigen wensen, verwachtingen en problemen.

Voor iedereen die naast reguliere medische behandeling behoefte heeft om beter in contact te komen met het eigen lichaam hebben we MedicSpa Treatments ontwikkeld.

In Dayspa hebben we een holistische benadering van onze massages. De staat van je lichaam beinvloed je geestelijke gesteldheid en omgekeerd.

Wij zijn geen artsen en kunnen geen ziektes genezen. Maar we zijn wel experts op het gebied van massage en kunnen je jezelf beter laten voelen. We proberen samen met jou nieuwe kracht te vinden waardoor je lichamelijke, of geestelijke uitdagingen beter aan kunt. Door genoeg tijd in te plannen voor een uitgebreide consultatie creëren we een persoonlijke sfeer waarin elke gast zich op zijn gemak voelt om met ons te delen wat belangrijk is. We nemen uitgebreid de tijd om de behandeling door te nemen en maken samen met onze gast een behandeling op maat waarbij discretie in elke vorm voor op staat.

We doen er alles aan om je even uit de waan van de dag te halen, zodat je echt optimaal kunt genieten.

Dayspa Amsterdam

Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 794 93 66
info@dayspa.nl


KvK: 34376786
BTW: 822165296.B01

facebook twitter instagram up